Bemutatjuk a legújabb szépségdilit, az orrszőr-hosszabbítást

Adekvát a kérdés: miért?!
Kapcsolódó cikkek

A divat kapcsán manapság már hozzászokhattunk: nem létezik olyan, hogy valami eredendően ciki. Például gondoltuk volna akárcsak 10 évvel ezelőtt, hogy az Adidas egy szőröslábú lánnyal mutatja be a legújabb cipőjét?

Mindenki kiakadt azon, hogy az Adidas egy szőrös lábú lányon mutatta be a legújabb cipőjét – FOTÓ
Kicsit felháborodott az internet, pedig igazából semmi extra nem történt.

És akkor még egy szót sem ejtettünk a zokni-szandáll kombinációról, ami egyesek szerint egyenesen divatosnak számít.

Joggal gondolkodhatunk el azon, hogy van-e még olyan része az emberi testnek, amelyből ne lehetne valamilyen módon divatot csinálni. Tessék?! A hónaljszőr nem divatos? Gondold át megint:

Lola Kirke szőrös hónaljjal ment a Golden Globe gálára
A nagyestélyire tett kitűzőjén pedig egy abortuszellenes politikust küld el a francba a feminista színésznő.

De mi a helyzet az orrszőrrel?

Eddig azt gondoltuk, hogy az orrszőr soha, semmilyen körülmények között nem lehet szexi, vagy divatos, de ez a vélekedés az elkövetkező időben alighanem meg fog változni. Hogy miért? Mutatjuk:

Gret Chen négy napja az Instagramon robbantotta a divatbombát a kamu orrszőrével. A fiatal lány műszempillákkal érte el az igazán hosszú és tapadós hatást, amihez foghatót még nem nagyon látott a világ. Az újítás fogadtatása egyelőre elég vegyes. Van, aki forradalminak tartja az orrszőr-hosszabbítást, de akad olyan is, aki undorodik a dologtól.

A szakemberek azért arra figyelmeztetnek mindenkit, hogy nem túl okos dolog erős ragasztót kenni az orr köré, még akkor sem, ha csak szempillák rögzítésére való ragasztókról beszélünk.

Via