Idegen férfi nyugtatgatja a kisbabát: a 200 ezer like-os fotó

„Intenzív Osztályos Nagypapa”.
Kapcsolódó cikkek

Ha egy Facebookra posztolt fotó alatt 192 like látható, akkor azért nem nagy bátorság kimondani, hogy a tartalom tényleg megérintette az internetezőket.

Hogy ezt miért mondjuk, hamarosan kifejtjük, de előbb megmutatjuk a képet, amely ennyire sikeres volt:

Facebook/ChildrensHealthcareofAtlanta

A képen látható urat David Deutchmannak hívják, de az atlantai gyermekkórházban mindenki csak Intenzív Osztályos Nagypapa néven ismeri. Az idős férfi ugyanis már

12 éve minden héten két napot tölt a kórházban, hogy nyugtatgassa, felvidítsa azokat a babákat, akiknek a szülei épp nem tudnak velük bent lenni.

Minden kedden a gyerekintenzíven, minden csütörtökön az újszülött intenzív osztályon tölti a napját. A képen épp egy Logan nevű kisfiút tart a karjaiban, őt nyugtatgatja. A baba 25. hétre született, és már közel két hónapja kórházban van.

A kisfiú anyja minden este hazamegy, hogy nagyobbik gyermekére vigyázzon; egyik reggel, amikor visszatért a kórházba, meglátta, hogy az idős úr kezében van a fia. David Deutchman bemutatkozott neki, elmondta, hogy ő az Intenzív Osztályos Nagypapa, és onnantól Logan anyukájának – ahogy nyilatkozta – minden szorongása elmúlt.

A fotót szeptember 28-án töltötték fel a kórház Facebook-oldalára, tehát a 192 ezer like alig másfél nap alatt érkezett rá.

Deutchman úr egyébként marketingesként dolgozott, és nyugdíjba vonulása után kezdett önkénteskedni. Két ötven év körüli lánya és két unokája van.