Meglepő hatása lehet az ananásznak a hüvely illatára

Rendszeresen felmerül, de az emberek még mindig nem győznek eleget beszélni az ananász egy elsőre meglepőnek tűnő hatásáról. Ami nem más, mint az,
Kapcsolódó cikkek

Rendszeresen felmerül, de az emberek még mindig nem győznek eleget beszélni az ananász egy elsőre meglepőnek tűnő hatásáról. Ami nem más, mint az, hogy jobb lesz tőle a nő hüvely illata, sőt, még az íze is.

Hétfőn a Metro című brit bulvárlap foglalkozott a kérdéssel, hogy vajon tényleg el lehet-e érni, hogy a vagina gyümölcsös ízű és illatú legyen, pusztán a gyümölcsfogyasztás megnövelésével.

A lap egy biokémikust idézett, aki a Redditen kijelentette, hogy az „az vagy, amit megeszel” kijelentés igaz”: Majd hozzátette: „A diéta hatással van az ízedre. Ha sok kávét és sört iszol, nedveid keserűek lesznek”. És azt tanácsolta, hogy a jobb ízű nedvek titka a sok víz és a gyümölcsfogyasztás.

A Metro megkérdezett egy szülész-nőgyógyászt is. Dr Shazia Malik a lapnak elmondta: nincsen semmilyen tudományos bizonyíték arra, hogy az ananász megváltoztatná a vagina ízét, vagy illatát. Az orvos azonban hozzátette, hogy nagyon sok nők származó tapasztalati bizonyíték van arra, hogy befolyásolhatja az illatot és ízt.

A nőgyógyász ugyanakkor arra a Metrónak nyilatkozva figyelmeztetett, hogy csak mértékkel kezdjenek el a nők gyümölcsöt fogyasztani. A túl nagymennyiségű cukorbevitel ugyanis hüvelygomba kialakulásához vezethet, ami „nem kifejezetten kellemes érzés, és az illata sem nagyszerű”.

Kiemelt fotó: Thinkstock