Csaknem 3,5 millió forintnak megfelelő összegért élő szexbabát csinált magából egy anyuka

Állítása szerint fiatalabb korában is hasonlóan nézett ki.

Cindy Moore elképesztő mennyiségű műtéten esett át az elmúlt időszakban. Havonta alakították a haját, a száját és a melleit, hogy eléjre az általa tökéletesnek gondolt kinézetet.

Az extrén átalakulás nem volt olcsó mulatság: Moore összesen több mint 3,3 millió forintnak megfelelő összeget, vagyis kereken 10 ezer fontot költött.

A 31 éves Manchester közelében, Salfordban élő nő elmondása szerint ígyis szerencsés, mert a bőre miatt nincs szüksége botoxra.

Fotó: Metro/Ross Parry

Moore állítása szerint már fiatal kora óta érdeklődött az extrém, kamu kinézetek iránt, de csak akkor szánta el magát igazán, amikor kiderült: a két gyermekének az apja félrelépett, megcsalta őt. A nő az átalakulás előtt szakított a párjával, így szinglin vághatott neki az élő szexbaba létnek.

Moore elmondta, hogy először 19 évesen találkoztak az exével, amikor hasonlóan nézett ki, mint a műtétek után, csak persze nem ennyire extrémen. A nő két gyerek után nem tudta tartani a korábbi alakját, Cindy szerint a férje emiatt csalta meg. Az extrém külsővel egyértelműen a korábbi barátját akarja féltékennyé tenni, de valójában új életet is szeretne kezdeni.

Ti mit szóltok az anyuka új kinézetéhez?

Metro