Elképesztő koszorúslány-válogatást tart egy menyasszony

Valószínűleg nagy hibát követ el az ifjú ara, de az anyja is támogatja.

Sok lány álmodozik tiniként arról, hogy egy napon majd menyasszony, de mindenek előtt koszorúslány lesz. Utóbbi szerep is kiváltságos: jut egy pici a nap főszereplőjének kijáró figyelemből, hogy nem kell férjhez menni. Épp ezért a menyasszonyok a hozzájuk legközelebb álló lányokat szokták felkérni szerepre.

Nem úgy az a menyasszony, akinek fura tervéről a testvére számolt be a Redditen.

„Az önimádó nővérem árverést hirdetett lehetséges jelölteknek, hogy versenyezzenek egymással a koszorúslányi helyekért” – írja. Mindez azt jelenti, hogy azok tündökölhetnek majd a nő mellett, akik a legtöbb pénzt ígérik cserébe. A befolyó összeg, elvileg az esküvő költségének egy részét fogja fedezni.

A testvér leírta, hogy annyira azért nincs meglepve, hiszen jellemző a nővérére, hogy csak a gazdag emberek társaságát keresi: „vagyis olyan emberekét, akiknek gazdag a családjuk, hiszen ezek a húszas éveikben járó lányok még életükben nem dolgoztak, legfeljebb a szüleik befektetési cégeinél.”

Az azóta törölt poszt szerzője próbált a testvére lelkére beszélni. Elmondta neki, hogy már csak azért is butaság amit csinál, mert a nyertes licitálóknak elvárásaik lesznek, ha már egyszer fizettek, így főszereplőből könnyen a vendégeit kiszolgálni kényszerülő házigazdává válhat élete nagy napján. A menyasszony azonban nem hallgatott rá, sőt!

A két lány anyja ráripakodott az aggályoskodó lányára, hogy jobban tenné, ha inkább elkezdene licitálni, mert nem teheti meg a nővérével, hogy nem követ el mindent azért, hogy koszorúslány lehessen az esküvőjén.

(via The Independent)