Rosszul lettek, akik megtudták, hogy milyen titkos hozzávalót használt egy anya a sütjéhez

A nő egyszerűen képtelen felfogni, hogy miért undorító, amit tett.

Nem érti egy kisgyermekes anya, hogy miért van mindenki kiakadva, akivel megosztja egy iskolai vásárra készített sütijének történetét, amihez egy „titkos” összetevőt is használt. A posztja több helyen is felbukkant a Facebookon és mindenütt óriási indulatokat generált.

Az amerikai anyukákat közösségeként működő Sanctimommy nevű csoportban közzétett bejegyzésben az ismeretlen anya azt írja, hogy brownie-t sütött egy iskolai vásárra, amikor észrevette, hogy elfogyott tej. A boltba már nem volt idő elszaladni, így aztán nem sokáig habozott: a saját anyatejéből pótolta a hiányzó mennyiséget.

„Gondoltam nem nagy ügy, néhány kölyökre amúgy is ráfér a tápanyag, hogy őszinte legyek” – fejteti ki. Aztán teljesen megdöbbenve meséli, hogy az egyik anyuka rájött a trükkre, és totál kiakadt.

A poszton azóta közel ezer hozzászólás, és majdnem ugyanannyi megosztás van. A legtöbben humorosan reagálják fel sztorit, de azért bőven vannak azok is, megpróbálják elmagyarázni az ismeretlen anyának, hogy örülhet nem lesz rendőrségi ügy a sütijéből, mert anyatejet tenni egy ételbe ugyanolyan, minta beleköpött vagy belevizelt volna.

(via The Province)