Kiposztolta saját melleit a netre egy nő, mert férje pornót nézett

Csodálatosan kezelt házassági konfliktusok című műsorunk következik.

Csodálatosan kezelt házassági konfliktusok című műsorunk következik. Egy kétségbeesett feleség az internet bölcs népéhez fordult iránymutatásért egy igen kényes témában – mi pedig “legszebb öröm a káröröm” jeligére remekül szórakozunk mindezen. A nő, aki seperhine16 felhasználónéven posztolta ki történetét a mumsnet.com nevű gyereknevelési fórumra, komikus adok-kapokba bonyolódott szeretett férjével.

A dolog ott indult, hogy hősnőnk felfedezte, hogy férjura rendszeres látogatója a GoneWild – kb. “Megvadult” – nevű szubreddit-oldalnak, ahová a felhasználó nők saját meztelen képeiket töltik fel.

Előrehaladott terhesen eléggé mélyen voltam, depressziós voltam és nem volt semmi önbizalmam. Korábbi beszélgetéseinkben a férjem biztosított, hogy ő nem az a típus, aki pornót néz, olyannyira ellenezte a pornót, hogy dühös lett már attól is, hogy rákérdeztem, hogy nézett-e valaha ilyesmit. Így aztán megegyeztünk, hogy a pornónak nincs helye a házasságunkban. Ez hatott rám a legerősebben, amikor rájöttem, hogy mi történt, hogy ennyire jól hazudik, ami miatt komoly bizalmi problémáim lettek felé, azóta is ezzel küzdök.

A dolog eddig is komikus kissé – “megegyeztünk, hogy a pornónak nincs helye a házasságunkban”, WTF? – ám az igazi buli csak ez után kezdődött: miután hónapokig kínozta magát a dologgal, a  nő felfedezte a GoneWild 30 feletti nőkről szóló verzióját, és olyan mérges volt a férjére a hazugság miatt, hogy dühében feltöltött oda egy fotót a saját meztelen melleiről. Ami aztán az események nem várt láncolatát indította el.

Amíg fenn volt a fotóm, üzeneteket és upvote-okat kaptam, és bár végtelenül kényelmetlen érzés volt, hogy egy olyan fotó van rólam a neten, hízelgő is volt a figyelem, jót tett az önbizalmamnak. Végül leszedtem a képet, mivel a férjem teljesen bekattant, azt mondta, amit én tettem, az sokkal rosszabb, mint az, hogy ő ki tudja, mióta ugyanazon a pornóoldalon nézegette idegen nők fotóit, és hazudott nekem róla.

A nő azzal zárta posztját, hogy tudja, hogy a szemet szemért elv elég egészségtelen egy házasságban, és nagyon bánja is a dolgot, majd megkérdezte, a fórumozók szerint kinek van igaza, valóban olyan rendkívüli, amit tett, mint ahogy a férje beállítja? A válaszok vegyesek, van, aki szerint a hipokrata férj jó leckét kapott, mások leginkább lehülyézték a nőt.

A véleményalkotást innen mi is átadnánk a kedves olvasónak. Kinek van igaza? Vagy mindenki hülye?

via SomeLove

Címkék: pornóez pörög