Ipari szilikonnal töltötte fel páciense fenekét a gyilkos kozmetikus

A nőt emberölés miatt ítélte el a bíróság.

Kedden Dallasban elítélte a bíróság azt a kozmetikust, aki egy illegális beavatkozás során szándékosan, előre megfontolt szándékkal ipari szilikonnal töltötte fel a páciense fenekét.

A kozmetikai eljárás szövődményeibe a páciens végül belehalt. Denise “Wee Wee” Ross ügyét közel két napon keresztül vizsgálták, végül az emberölés mellett elítélték gyógyszerek engedély nélküli, tiltott forgalmazása miatt is.

Kép: CBS News

Az áldozat Wykesha Reid azért ment a nő által működtetett kozmetikába, hogy megkapja az úgynevezett

“Wee Wee Booty”

feneket, amely a híradások szerint a hely specialitása volt. Reid az eljárás után furán érezte magát, majd egy idő után nehezen vett levegőt. A boncolást végző Dr. Stephen Lenfest szerint a nőnek először valószínűleg a légzése állt le a szervezetébe kerülő, nem kozmetikai célokra szánt szilikontól.

A nőt tisztázatlan körülmények között a szalonban korán reggel holtan találták. Az igazságügyi orvosszakértő szerint amikor rátaláltak Reid holttestére, már 8 órája halott volt. A nő akár egész életére is börtönbe kerülhet, mivel kiderült, hogy több mint 3 éve mérgezi a vendégeit a ipari szilikonnal.

Denise Ross egyik alkalmazottját is elítélték, ám az ő büntetését mérsékelték, mivel a vallomásában fontos információkat mondott el a kókler kozmetikáról.

CBS News