Titkon mindannyian erről álmodtunk, most megérkezett: csokoládés pizza

Igaz, egyelőre csak Németországban kapható és ott sem mindenhol.

A Dr Oetker gyakorlatilag nyíltan felvállalta, hogy készít egy terméket azoknak, akik mindenféle tudatmódosítótól beállva ízorgazmust szeretnének átélni. Persze nem is muszáj ezt az érzést feltétlen a tudatmódosító szerekhez kötni, hiszen egy hosszú nap után szinte nincs olyan ember, aki nemet mondana egy

Forró, krémes, csokis desszertre

A német cég pedig úgy gondolta, hogy ez a desszert miért ne lehetne akár egy pizza, aminek a 29%-a színtiszta csokoládéból készül.

Dr Oetker csokis pizza

A csomagolás alapján persze nem sok minden derül ki arról, hogy egy valós pizzáról van-e szó, vagy pedig valamiféle jégkrémszendvicsről, amit hidegen kell fogyasztani. Egy német kajablogger videójából világossá válik, hogy szerencsére nem marketingfogás a csoki pizza név.

A Junk Food Guru kipróbálta az egyelőre csak Németországban kapható desszertet, amit a legnagyobb megdöbbenésünkre hasonlóan kell megsütni, mint egy hagyományos pizzát. A csokis desszertet 200 fokon, 10 percig kell sütni, egyedül arra érdemes vigyázni, hogy ne a légkeveréses funkciót válasszuk.

A kajavlogger a pizza ízéről csak idegesítő szóösszetételekkel tudott beszámolni, ráadásul többször is használta az “ízorgia van a számban” kifejezést, szóval a vállalat tényleg nagyon eltalálhatott valamit. A csokis tésztát egyébként folyós csokiöntet, keserű, tej és fehér csoki is borítja.

A videó közepén a pizzásdoboz hátulja is látható egy pillanatra, amin sajnos nem található magyar leírás, így kérdéses, hogy mikor érkezik, ha egyáltalán megérkezik Magyarországra a Dr Oetker csokis pizzája.

Ha Németországban laksz és hozzá tudsz jutni akárcsak egy szelethez is, akkor ne habozz, fotózd le, kóstold meg és írd meg az éleményeidet nekünk.