Mutatunk egy videót verekedő tinikről, ami után méginkább azt fogod gondolni, hogy más bolygóról jöttek

Ha nem értesz egy szót sem a most következő hírből, akkor ne érezd rosszul magad, majd mi segítünk eligazodni.

Ha nem értesz egy szót sem a most következő hírből, akkor ne érezd rosszul magad, majd mi segítünk eligazodni.

Az Egyesült Államokban hatalmas kultúrája van a középiskolások körében az úgynevezett Spring Break-nek vagyis a tavaszi szünetnek. Ilyenkor a jó idő közeledtével a tinik kiszabadulnak a szabadba és csomó olyasmi dolgot csinálnak, amiről már a náluk 5 évvel idősebbeknek sincs fogalmuk. Szerencsére sikerült lencsevégre kapni egy balhét, ami tökéletesen megmutatja, hogyan viselkednek a Z-generáció tagjai, ha elengedik gyeplőt.

Rátwerkeltél csávómra?

Szinte tömegverekedés alakult ki azon a tavaszi bulin, amit a texasi South Padre Island-en rendeztek. A konfliktust az okozta, hogy a 17 éves Bayleigh Anderson barátját megpróbálta elcsábítani egy másik lány, Keelsey. Andersonnak ez nem tetszett, ezért összeverekedett a lánnyal, akit egy határozott ütéssel a földre is küldött.

A felvételen érdemes megfigyelni a többi lányt is, akik a telefonjukkal végig videózzák az eseményeket. Az egyikőjük egy váratlan pillanatban odaugrik a földre került Keelseyhez, aki fölött elkezd táncolni. A videó szinte rögtön beszippant, mivel ha egy pillanatig nem figyelünk, akkor egyszer csak azt vehetjük észre, hogy fogalmunk sincs, hogy ki kivel van, vagy hogy ki mit csinál.

Daily Mail