Pár másodperc alatt háromszor úszta meg a halált az elütött anyuka és 6 éves fia

Egy tolató terepjáró előbb egy korlátnak csapta, majd több méteres mélységbe lökte őket, és utána majdnem rájuk is zuhant.

Csodával határos módon élve megúszta egy nő és hatéves kisfia, hogy egy felhajtóról a több méteres mélységbe lökte őket egy SUV, ami azután majdnem rájuk zuhant. A kínai Chongqing városában történt estet egy térfigyelő kamera rögzítette.

A felvételen látni, ahogy a terepjáró tolatva nekiszorítja őket egy korlátnak, ami átszakad, és az anyuka fiával együtt a mélybe zuhan. Majd az anyuka kétségbeesetten kúszik oda fiához, hogy elvigye gyerekét a feléjük zuhanó autó útjából. A jármű végül pont melléjük esett.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a 6 éves kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett, és jelenleg egy gyerekkórház intenzív osztályán ápolják. Pontos állapotáról nem közöltek részleteket. Édesanyjának a beszámolók szerint a medencecsontja tört el, és ő is kórházba került.

Az SUV-t vezető középkorú nő sértetlenül mászott elő a felborult járműből. A kínai sajtóban megjelent hírek szerint azzal magyarázta az esetet, hogy kezdő vezető, és elvesztette az irányítást a jármű felett, miután egyszerre nyomta be a féket és a kuplungot.