4 ok, amiért igazán vonzóak a 40-es férfiak

Az idő múlásával egyre fejlettebbek lesznek a belső értékek. Ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat.

A 40-es éveire általában már mindenki túl van a házasságkötésen, a gyermekvállaláson. Karrier szempontjából is volt ideje építkezni a pályaválasztás óta eltelt 10-15 évben. Természetesen van egy másik véglet is, aki nem tudja megtalálni azt a személyt, akivel szívesen leélné az életét, eredménytelenül működik párkapcsolati vonalon. Ezúttal az előbbi csoportot vettük figyelembe és összegyűjtöttünk néhány olyan dolgot, amelyek szerintünk a 40+-os férfiak mellett szólnak.

Ekkorra kellő mértékű tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy türelmesebbek legyenek . Valószínűleg több hosszú kapcsolat van már a hátuk mögött, ezért sokkal komolyabban veszik a nőket. Kitartóbbak fiatalabb társaiknál, kevésbé gondolják már úgy, hogy nem kell mindent megtenniük egy kapcsolatért, mert bármikor kialakíthatnak egy újat.

Elérkeznek a személyiségfejlődés azon szintjére, amikor el tudják dönteni, hogy mi jó számukra és mi nem. Mélyebb összefüggéseket keresnek, stabilan kezükben tartják életük irányítását. Ezáltal céltudatosságuk és magabiztosságuk is biztos lábakon áll.

Ezekre az évekre jórészt megszűnik az egzisztenciális vándorlás. Nem lehet kifogás számukra, hogy nincs elég idejük partnerükre. Elértek a ranglétra azon fokára, amikor már nem minden esetben kell hagyniuk, hogy a munka minden idejüket bedarálja, szellemileg csak a köré tudjanak koncentrálni.

Jó esetben érzelmi intelligenciájuk fejlett. Nem csak azért, mert saját útjukat járva több éves ismerettel rendelkeznek, de a környezetükben történő eseményekből is le tudják vonni a konzekvenciát, tanulnak belőle. Ezekből adódó tapasztalataikat pedig át is tudják adni párjuknak.

Címkék: férfihelyzetura40