Úgy féltette az imádott autóját a hurrikántól, hogy beköltöztette a nappalijába

Elnézve a férfi fanatizmusát, elgondolkodik az ember.

Az interneten sok fura dolgot látni manapság. Lassan ott tartunk, hogy az ember szeme sem rebben, ha mondjuk valaki az autókhoz vonzódik szexuálisan és nyilvánosan ki is fejezi a vonzalmát. Jelenleg persze nem erről van szó, de mikor megpillantunk egy M3-as BMW-vel meghitten reggeliző férfit, nos, akkor bizony felmerülnek bizonyos kérdések.

Kép: @jalilsup Twitter

A Matthew hurrikán rég nem látott pusztítást végez az Egyesült Államokban, és bár az ereje lassan csillapodni látszik, így is temérdek kárt okozott és emberéletet oltott ki. Randy Jalil a hatalmas vihartól rettegve úgy döntött, hogy megpróbálja minél nagyobb biztonságba helyezni élete egyik legfontosabb szereplőjét, az autóját, egy

BMW E30 M3-t

A férfi a Jalopnik autós blognak elmondta, hogy a hurrikán szerencsére már eléggé legyengült ahhoz, hogy ne veszélyeztethesse a házat, ezért úgy ítélte meg, hogy ami bent van a lakásban, az biztonságban van. A floridai Port Saint Lucie-ban élő férfi egy szalaggal lemérte, hogy mennyire tudja kinyitni a nappaliba vezető ajtókat és miután látta, hogy rengeteg helye van, nem gondolkodott sokat, beparkolt egyenesen a kanapéja mellé.

Kép: @jalilsup Twitter

Jalilnak egyébként még két BMW-je van, ők azonban csak a garázsban várhatják, hogy elüljön a vihar, szemben a férfi szeme fényével, aki gyakorlatilag még együtt is aludhat a gazdájával.

Kép: @jalilsup Twitter

Jalil fanatizmusát elnézve elgonolkodik az ember, hogy ki, mit tenne meg a kedvencéért.

Neked mi a kedvenc tárgyad, amit mindenképp meg akarnál védeni egy tomboló hurrikántól?