Bizarr tárgyat hozott vissza egy kutya bot helyett

A legmeglepőbb mégis az, hogy hol kötött ki végül a méretes műtárgy.

Nem fogjátok elhinni, hová került végül az hatalmas, fekete műpénisz, amit egy Galaxy nevű labrador, vitt vissza az eldobott bot helyett, séta közben, egy angliai kisvárosban, Newton-le-Willowsban. De ne szaladjunk előre.

A történet ott kezdődött, hogy Galaxyt nem is az elfoglalt gazdik, hanem profi kutyasétáltatók, vagyis két fiatal lány, Amy Brown, és Natalia Ferguson vitték sétálni, több másik kutyával együtt. Amikor a lányok észrevették, hogy mit talált magának Galaxy a bot helyett, amivel addig játszott, mindent megpróbáltak, hogy rávegyék, hagyja békén a bizarr tárgyat. A labradornak azonban annyira tetszett a szexjátékszer, hogy hallani sem akart ilyesmiről, a sétáltatóknak, így bele kellett törődniük, hogy haza fogja vinni magával.

fotó: Facebook

Galaxy egyik gazdija, Ami Harrison jót nevetett a történeten, majd míg Galaxy evett, kivágta a szemétbe a műpéniszt. Nem sokkal később hazaért Ami férje, a vízszerelő Ste. Amikor a nő elmesélte neki a vicces történetet a kutyájukról, és a műpéniszről, a férfi szinte azonnal a szemetesre vetette magát, hogy előtúrja belőle a műtárgyat.

Közben feleségének elmagyarázta, hogy az amatőr focicsapatával rendeznek hamarosan egy jótékonysági golfversenyt, és az ő feladata, hogy megfelelő trófeát találjon a győzteseknek. Azt mondta, napok óta rágódott az ügyön, erre tessék, házhoz jön a szerencse.

A Vulcan FC golfversenyét történetesen Ste és partnere, Billy Johnson nyerték. A különleges trófeát azonban egyikük sem vitte haza, hanem betették a focicsapat többi relikviája közé, a klubházként is funkcionáló The Wargrave Inn nevű kocsma vitrinjébe.

(Metro)