Szexi szakácsra izgulnak az Instagramon

A korábban modellként, most már szakácsként dolgozó Franco Noriega valódi közösségimédia-szenzáció lett - a fotóit elnézve ezen nem is igazán lepődünk meg.
Kapcsolódó cikkek

Az orvosként dolgozó Dr. Mike elbújhat: bár Noriegának (még) nincs közel kétmillió követője, amikor 2007-ben 27 évesen Peruból New Yorkba költözött, a híres sztárfotós, Mario Testino készített róla egy sorozatot, ami aztán be is indította a modellkarrierjét. Testino egyébként szintén a dél-amerikai országból származik, és fotózta már Kate Moss-t is, illetve olyan magazinokkal dolgozik együtt, mint a Vogue, a Vanity Fair vagy a GQ.

A képek egyébként annyira jól sikerültek, hogy Noriegát nemsokára a nagy luxuscégek (Dolce&Gabbana, Calvin Klein, Hugo Boss és Roberto Cavalli) is foglalkoztatni kezdték. Ez azonban már a múlt: a srác Manhattan délkeleti részében nyitott egy perui grillezőt, amit Baby Brasának keresztelt el és az egészséges ételek állnak a középpontjában. A hely egyébként nem nagy: mindössze 12 férőhelyes, de természetesen elvitelre is lehet kérni a kajákat – amikkel egyébként a tulajdonos arra szeretné ösztönözni a környéken járókat, hogy jobban étkezzenek. Hitvallásáról egész tömören fogalmazott:

Nem szolgálok fel semmi olyat, amit én sem ennék meg.

 

Az üzlet sikeresnek tűnik, legalábbis Noriega már azt tervezi, hogy még idén nyit egy újabb helyet. Modellkarrierje csúcsának elérése után egyébként visszaült az iskolapadba, majd a Macy’s-nél lett kreatívigazgató. Egyébként nem elképzelhetetlen, hogy Instagramon kívül újra belefussunk a fotóiba. Ahogy fogalmazott:

Bár elfoglalt vagyok, mivel 100 százalékban az étteremre koncentrálok, így nem jut időm modellkedésre, de úgy gondolom, hogy mindennek eljön az ideje.