Észak-Írországban kemény drogot talált egy kisfiú a Kinder-tojás belsejében

Szerencsére nem történt tragédia.

Az észak-írországi Limavadyban egy 5 éves kis srác és a bátyja játék közben egy sövény tövében találtak egy Kinder-tojást. A látszólag teljesen átlagos csokitojás gondosan el volt rejtve, nehogy véletlenül rábukkanjon valaki. A testvérek természetesen azonnal kibontották a meglepetést, amiben azonban nem a szokásos játékot, hanem egy zacskót találtak. A gyerekek ekkor rögtön hazamentek és a gyanús csomagot odaadták az apjuknak, aki azonnal értesítette a helyi rendőrséget.

A hatóságok beszámolójából kiderült, hogy a kis zacskóban valószínűleg metamfetamint, azaz kristálymetet találtak. A Belfast Telegraph cikkéből végül az is világossá vált, hogy az előzetes hírekkel szemben a drog valójában nem egy csokitojásban, hanem a Kinder-tojás sárga kis kapszulájában volt elrejtve, és ezt találta meg játék közben a két gyerek.

Az Egyesült Királyságban már nem ez az első ilyen eset, hetekkel ezelőtt egy férfit azért tartóztattak le Angliában, mert egy hasonló tojásban cracket és heroint találtak nála.

Via