Soha nem volt még ilyen egyszerű titokban sört inni

Persze csak akkor tökéletes az álca, ha amúgy is órákon keresztül szoktál meginni egy adag kávét.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az elvitelkor kapott kávés papírpoharat a Starbucks tette valamiféle jelképpé vagy szimbólummá. Nézzétek, nagyon sietek, nincs 5 percem meginni egy kávét, annyira sietek

RUHÁT VÁSÁROLNI

A papír kávés poharas mániát persze fel lehet fogni pozitívan is. Ha belegondolunk, ma már annyian mászkálnak poharakkal az utcán, hogy szinte képtelenség eldönteni, hogy ki, mit iszik a metró, vagy a villamos felé trappolva. A sok felismerhetetlen folyadék adhatta az indulóötletet a Lolo Lids-nek is, akik meglátták a piaci rést és létrehozták a titokban sörivóknak a pohárba rejthető sörivó készüléket.

Lolo Lids

Most sokan csaphatnak a térdükre, hogy de hát ilyet már én is csináltam. Lehetséges, hiszen tényleg nem nagy ötlet elrejteni a sörösdobozt egy pohár belsejében, de az talán már keveseknek jutott eszébe, hogy speciális tetőrészt készítsenek, amely tökéletesen összekapcsolható a sörrel. A pohár így stabilan tartható és nem lötyög benne a rejtett szesz.

Lolo Lids

A tervezők persze nem csak és kizárólag sörökre tervezték a poharakat, hanem lehet belőlük kólát, energiaitalt, vagy szinte bármit inni, ami kapható dobozos kiszerelésben. Egyelőre két szín, a fekete és a fehér rendelhető, a pohár ára 12 dollár, ami nagyjából 3000 Ft-nak felel meg. A rendszer egyetlen hibája az, ha otthon azt szeretnék beadni a családnak, hogy késő délutántól egészen éjszakáig kiülünk kávézni az udvarra.

Gizmodo