A marihuánafogyasztóknak többször van részük jó szexben

Vagy csak azt érzik?! Most kiderül!

Egy óvszergyártó cég felmérése szerint, akik marihuánát fogyasztanak, rendszeresebb és megítélésük szerint jobb szexuális életet élnek, mint azok akik nem szívnak. A SKYN által készíttetett tanulmány több mint 500 ezer amerikai szexuális szokásait vizsgálta a 18-34 éves korosztályban. Az adatokból az is kiderült, hogy a füvezők sokkal gyakrabban váltogatják a partnereiket, valamint a különböző randialkalmazásokat is gyakrabban használják, mint mások.

A számok azt igazolják, hogy a szert fogyasztók valóban jobban élvezik a közösüléseket, mint a “tisztán szexelők”, mivel a füvesek 59%-a azt mondta, hogy csodálatosak szoktak lenni az együttlétek, a fű nélkül szexelőknél ez az arány mindössze 41%. A nagy kérdés persze az, hogy valóban jobb a beállt szex vagy csak annak érezzük. A marihuána mindenkire máshogy hat, de ami biztos, hogy felerősíti az érzékelést.

És mi a helyzet a biztonsággal? A kutatásból az állapítható meg, hogy akik valamilyen befolyásoltság alatt állnak, hajlamosabbak elfelejteni a védekezést, ez pedig nemcsak a nem kívánt terhességek, hanem a sok különböző partner okán, a nemi betegségek miatt is aggályos.

Konbini