Szeretett volna egy saját Scarlett Johansont, ezért épített magának

A férfi gyerekkorában megálmodta, hogy robotokat fog építeni, az első prototípus pedig már el is készült.

Valószínűleg minden férfinek vannak gyerekkori álmai, amiket úgy érez, talán sosem teljesülhetnek. Egy hétvége Megan Fox-szal, egy tengerparti nyaralás Olivia Wild-dal, egy élethű Scarlett Johansson robot…

Várjunk, ez valakinek tényleg sikerült!

Egy 42 éves terméktervező-grafikusnak több mint 50 ezer dollárjába, azaz nagyjából 14 millió forintjába és féléves munkájába került megalkotnia az első női robot prototípusát, Mark 1-et, akinek teste 70 százaléka 3D nyomtatással készült.

Ricky Ma munkája azonban nem egy hétköznapi nőről mintázta a robotot, hanem a híres-neves színésznőről, Scarlett Johanssonról. A gép pedig képes kiadott feladatok teljesítésére és különböző arckifejezésekkel is rendelkezik.

Gyerekkoromban imádtam a robotokat. Miért? Mert rajongtam az animációs filmekért, ahogy minden gyerek. Ott volt a Transformers, mesék, amikben robotok harcoltak és különböző számítógépes játékok. Miután felnőttem, csinálni akartam magamnak egyet. A készítés folyamata alatt viszont a legtöbben azt mondták, bolond vagyok, ez rengeteg pénzbe kerül, nem is értették, egyáltalán hogy lennék képes megcsinálni

– mondta Ricky.

Mark 1, azaz Scarlett kísérteties mása

bókokra is képes reagálni.

Ha azt mondod neki, “gyönyörű vagy”, mosolyog, és annyit válaszol: “hehe, köszönöm”.

Ricky úgy véli, a robotok iránti kereslet hamarosan megnő majd, így reméli, valaki megvásárolja majd tőle Mark 1-et, ezzel pedig kezdőtőkét kaphat a további prototípusok építéséhez.

Szegény Scarlett Johansson, ha tudná, hogy nem is ragaszkodik hozzá a robotkészítő úr.

(Mirror)