Meztelenre vetkőzött a taxiban, majd megverte a sofőrt, mert nem akart szexet

A 29 éves brit nő nem annyira részeg volt, hogy semmire sem emlékezett az esetből.

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt egy londoni bíróság egy 29 éves nőt, aki megvert egy taxist, és több százezer forintos kárt okozott autójában, mert a férfi nem akart lefeküdni vele – pedig még meztelenre is vetkőzött a hátsó ülésen. A brit sajtóban megjelent beszámolók szerint az eset, ami miatt rongálás és testi sértés vádjával a bíróság elé került, még január 17-én történt, amikor a brit főváros északi részéről London keleti részére taxizott.

Shareen Willock az út egy pontján elkezdett levetkőzni, mert azt hitte, hogy a taxis, Arshad Rasool le akar feküdni vele, majd amikor a férfi rávilágított arra, hogy téved, a nő tombolni kezdett. A beszámolók szerint először a taxi belsejét rongálta meg. Letépett egy karfát, majd tönkretette a taxis GPS-készülékét és az első ülésre mászva elkezdte verni a sodőrt, követelve, hogy álljanak meg.

Amikor pedig félrehúzódtak, kiszállt, letépte az autó ablaktörlőjét, és azzal kezdte ütni a férfit és az autót. A járműben nagyjából ezer fontos (400 ezer forint) kár keletkezett, a férfit pedig több könnyű sérülés borította és vért köpött a támadás után. Rasool  végül egy benzinkúthoz vitte a nőt, ahol rendőrt hívtak rá és letartóztatták.

Willock ügyvédje a bírósági tárgyaláson közölte: védence bűnösnek vallja magát az ellene felhozott vádakban, bár semmi sem emlékszik az esetből, mert erősen ittas volt. A nő végül 12 hét felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és 650 fontos (250 ezer forint) kártérítés megfizetésére kötelezték. Valamint 180 óra közmunkára.