Feltalálták az idióta kommentek ellenszerét

Nehogy már idegeskedjünk a baromságaikon! Válaszoljunk stílszerűen! Videó.
Kapcsolódó cikkek

Ön is eszméletlenül unja, hogy őrültekkel van tele a Facebook? Elege van abból, hogy egyesek hülyeségekkel szórják tele az internetet? Egekben a vérnyomása azoktól a trolloktól, akik értelmetlen / gyűlölködő kommenteket szúrnak be a normális bejegyzések alá?

Akkor ez a találmány önnek is szól.

Már több olyan – közepesen fantasztikus – robotot is bemutattunk korábban, amit Simone Giertz  gyártott. A hölgy magát a

szar robotok királynőjének”

titulálja, és ebben van is valami – emlékezzünk például a gépre, amely bárkit kirúzsoz (úgy, ahogy). Legutóbbi találmánya is teljességgel értelmetlen, viszont ez benne a tökéletes.

Hiszen ha meglátunk egy habzó szájú, fröcsögő, frusztrált ismerősünktől egy tökéletesen idióta hozzászólást, akkor nem az lenne az optimális megoldás, hogy felhúzzuk rajta magunkat, hanem csak megnyomnánk egy gombot, és a robot válaszolna helyettünk. Pont annyira értelmesen, amennyire ismerősünk megérdemli.

Ha a kommentelő robothoz nincs is sok köze, az idióta találmányokhoz kapcsolódóan mégis megmutatnánk még egy videót. Gondolt ön már arra, hogy zoknija lehúzásához még csak le sem kell hajolnia?