Így még senki nem csinált magának darázsderekat – videó

Jody mindenkinek azt tanácsolja, hogy engedje el a démonjait és tanulja meg szeretni önmagát. Eddig több mint 75 millióan látták videóját.
Kapcsolódó cikkek

Jody Steel angol művész gyakran használ vászonként emberi testeket. Legutóbb saját hasát munkálta meg némi festékkel és filccel.

Az átalakulást lépésről lépésre ebben a videóban mutatta meg:

 

A lány dereka az optikai csalódásnak köszönhetően úgy néz ki, mint egy szorosan megcsavart törölköző. Ez a torz kép pedig a tökéletesség hajszolásának veszélyére próbálja felhívni az emberek figyelmét. Jody Steel arról szeretné meggyőzni a nőket, hogy ne engedjenek a társadalmi nyomásának, és ne formálják át egészségtelen módon a testüket.

Volt idő, amikor én is vágyakoztam a tökéletes alakra. Mindegy volt, hogy alig ettem szénhidrátot és cukrot, vagy hogy hányszor mentem le az edzőterembe, soha nem láttam magamat elég szépnek.

– írta Facebook oldalán Jody.

Aztán egyszer csak megvilágosodtam, és elfogadtam, hogy sosem lesz tökéletes homokóra alakom vagy hosszú, vékony lábaim. Ettől a felismeréstől kezdve pedig kezdtem elengedni a tökéletességhez való görcsös ragaszkodást. Egyszerűen szeretek enni, és új ételeket kipróbálni

A művész mindenkinek azt tanácsolja, hogy engedje el a démonjait és tanulja meg szeretni önmagát, és élvezni az életet.

Az egészség és a boldogság ugyanis nem zárja ki egymást!

A videót eddig több mint 75 millióan látták, és több százezren osztották meg a Facebookon.

(via Buzzfeed)