„A gyermeked az enyémben él majd tovább”

Megható levelet írt az édesanya annak a nőnek, akinek kisfiától gyermeke új szívet kapott.

„Azt szeretném, ha tudnád, hogy még soha nem becsültünk dolgot annyira, mint azt az ajándékot, amit most tőletek kaptunk”

-kezdte levelét a 35 éves amerikai édesanya. Mindy Seay azután határozta el, hogy billentyűzetet ragad, és levelet ír, hogy kiderült, súlyos szívrendellenességgel született kisfiának megfelelő donort találtak az orvosok.

Kép forrása: Today

„Minden lehetséges érzést, amit csak érezni lehet, éreztem. Képtelen voltam odafigyelni arra, amit az orvos mondott, csak az járt a fejemben, hogy a kisfiam kapott egy második esélyt az életre.”

Mindy ezt már az amerikai Today hírmagazinnak nyilatkozta, miután a hálából írt levele felkerült a világhálóra, és szélvészgyorsasággal terjedni kezdett. Az asszony hozzátette, mikor közölték vele, hogy találtak egy donort, azonnal arra a családra gondolt, akik életük talán legszomorúbb pillanatait élik most át.

„Talán sosem tudjuk meg, kik is ők, de mindenképpen tudniuk kell, hogy életünk végéig hálásak leszünk nekik. Ezért írtam a blogot”

-magyarázza Mindy. Íme az asszony teljes levele:

„Mindennél jobban becsülni fogom ezt a szívet. Úgy vigyázok rá és gondoskodok róla, ahogy még semmiről. Talán sosem tudjuk meg, kitől kaptuk ezt az ajándékot, de tudnotok kell, hogy egy életre a szívünkbe zártunk benneteket. A gyermekeink sorsa örökre eggyéforrt, mikor a szív, ami a Te méhedben fejlődött, annak a gyermeknek a testébe került, ami bennem növekedett. A gyermeked az én gyermekemben él tovább.

Eszembe jutsz majd, ha a fiam játék közben megsérül. Mikor a térdét kötözöm. Amikor a szívverését hallgatom, Rád gondolok majd. Rád és a gyönyörű gyermekedre. Becsülni, védelmezni és óvni fogom ezt az ajándékot, ígérem.”