A pilótától tudta meg egy férfi, hogy apa lesz

A Las Vegasból Pennsylvaniába tartó gépen közölték vele a jó hírt. Kis híján lemaradt a bejelentésről.

 

-vallja be a 32 éves, pennsylvaniai férfi, Eric Sadiwnyk, akit akkor azon a bizonyos Las Vegasból induló járaton élete meglepetése ért. A férfi a Today című amerikai hírcsatornának elmondta, eseménydús vakáció után indultak volna haza feleségével, ráadásul hét órát kellett a reptéren várniuk, így mikor végre helyet foglaltak a repülőn, leginkább csak aludni szeretett volna.

“Csak fél füllel hallgattam a pilótát. Őszintén azt hittem, hogy ez is csak egy, a felszállás előtt megszokott sokféle közlemény közül. Aztán arra lettem figyelmes, hogy a férfi a nevemet mondja, meg az ülőhelyem sorszámát. Nem mindennap történik ilyesmi.”

A pilóta ezt követően közölte Eric-kel, hogy bár pénzt nem nyert Las Vegasban, így is megütötte a főnyereményt, ugyanis apa lesz. A hír hallatán Eric megdöbbent, majd zokogni kezdett. Reakciójáról mellette ülő felesége készített videót:

Lisa a Todaynak elmondta, hazatérésük előtt két nappal tudta meg, hogy várandós. Hozzáteszi, nehéz volt titokban tartania egy ekkora örömhírt férje előtt, különösen úgy, hogy évek óta próbálkoztak már a családalapítással.

“De azt szerettem volna, ha a bejelentés legalább olyan különleges lesz majd, mint maga a hír”

-mondta Lisa, aki beszállás előtt kérte a gép személyzetének segítségét. A kismama, aki szeptemberre várja első gyermekét elmondta, jó előre megírta a szöveget, amit a pilótának csak be kellett olvasnia.

“Mi közben a gépre vártunk, azt mondtam Ericnek, hogy elmegyek rágcsálnivalóért. Így nyertem időt, hogy észrevétlenül beszélhessek a gép személyzetével. Megkértem őket arra, hogy ha lehet, még felszállás előtt olvastassák be az üzenetet. Szerencsére, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, így a meglepetés tökéletesre sikerült.”