Így nyugtatta a reszkető kiskutyát műtét után egy állatorvos – megható videó

Képtelenség nem elérzékenyülni ezen a néhány másodperces felvételen.

“Tudom, tudom” – suttogja kis páciense fülébe a róla készült videón Dennis Moses, miután az altatásból ébredező kiskutya a fájdalomtól először remegni, majd nyüszíteni kezd. Miután szavai nem érik el a kívánt hatást, Moses puszikkal halmozza el a takaróba bugyolált apróságot, majd azt mondja neki: “Nem olyan rossz ez, nyugodj meg.”

A felvételt a Baltimore-ban lévő BARCS állatmenhely egyik önkéntese készítette, miközben a folyosón sétálva meglátta a sebészt és páciensét. Azonnal a telefonja után nyúlt, majd a felvételt feltöltötte a menhely Facebook-oldalára is. Mondanunk se kell, hogy a néhány másodperces videó óriási siker: eddig a pillanatig több mint 6 millióan látták, a szám pedig minden egyes nappal csak nő.

Néhány nappal később a menhely kommunikációs vezetője, Bailey Deacon a Fox Newsnak elmondta, hála a felvételnek, kis védencük, Meesha már szerető otthonra is talált. “A kiskutya egyike annak a több tucat kölyöknek, akik nem várt alomból kerülnek hozzánk. A kutyamama gazdái nem engedhették meg maguknak a kölykök orvosi költségeit, ezért úgy döntöttek, leadják őket nálunk” – tette hozzá.