Lánya szeme láttára nyársalt halálra egy elefánt egy turistát

A brit férfi Thaiföldön vett részt egy elefántos kiránduláson lányával, amikor az állat megvadult, és rájuk támadt.

Megtaposott és felnyársalt egy 36 éves brit turistát egy megvadult elefánt Thaiföldön, 16 éves lánya szeme láttára – jelentette a helyi és a brit sajtó. Gareth Crow élettársával, valamint két gyerekükkel nyarat a délkelet-ázsiai országban, és lányával kettesben mentek el egy elefántos kirándulásra Ko Samui szigetén , amikor a tragédia történt.

A beszámolók szerint az állat akkor támadt a két turistára, amikor a idegenvezetőjük leszállt az állat hátáról, hogy fényképeket készítsen róluk. Szemtanúk elmondása szerint a Golf nevű hímelefánt a támadás előtt zaklatottnak tűnt, és nem követte gondozója utasításait, aki ezért egy bottal verte, amíg nem engedelmeskedett.

Ezután előbb az idegenvezetőre támadt, és felnyársalta agyarával, majd hátsó lábaira állt, a földre dobva a hátán lévő férfit és lányát, akiket megtaposott. Majd halálra nyársalta Crow-t, és elszaladt. A férfi lányát előbb egy helyi kórházba szállították, majd egy bangkoki kórházba vitték át. Sérülései a beszámolók szerint nem voltak súlyosak. A helyi idegenvezető állapotáról nem közöltek információkat.

Az esettel kapcsolatban nyomozást indítottak a helyi hatóságok.

Címkék: elefántthaiföld