Nehéz elhinni, hogy ezen a kismamafotón egyszerre hatan szerepelnek

Az ausztrál kismama egy évet várt harmadik gyermeke érkezésére. Óriási meglepetés érte már az első vizsgálaton.

“Bevallom őszintén, már az a kezdet kezdetén is sejtettem, hogy talán nem is egy, hanem egyszerre két gyermeket várok”

-írta Surprised by Five elnevezésű Facebook-oldalán az ausztrál kismama. Kimberly Tucci elárulta, a menstruációja elmaradásának első napján készített egy terhességi tesztet, ami egyértelműen pozitív lett. Azt mondja, olyan erős volt a második csík, hogy gyanakodni kezdett, talán nem is egy, de mindjárt két babája lesz.

“Ettől függetlenül arra, ami az első ultrahangos vizsgálaton várt rám, senki sem tudott felkészíteni”

-tette hozzá, majd elmondta, miután vizsgálni kezdte, orvosa fennhangon számolni kezdett.

“Egy, kettő, három, négy, öt. A lábaim kontrollálhatatlanul remegni kezdtek, és semmi mást nem tudtam, csak nevetni. Végül nagy sokára megkérdeztem az orvosomat, hogy “Jól hallottam, öt gyerek?” mire azt válaszolta: “Igen. Ötösikreket vár.”

Bár az orvos felkészítette arra, hogy átlagosan egyáltalán nem nevezhető terhesség miatt adott esetben kórházba kerülhet, Kimberly nem rettent meg.

Sőt, bátran állt a kihívás elé, ami mint mondja, a világ legboldogabb emberévé tette. Szerencsére az állapota nem viselte meg, a harmadik trimeszter elején is energikus és aktív kismama, így még azt is vállalta, hogy rendhagyó fotósorozatot készíttet családjának.

A képeket Erin Hoskins készítette, aki a napokban saját oldalán meg is osztotta a Kimről készült fotókat.

“Mivel azt hittük, hogy Kim bármikor kórházba kerülhet, igyekeztünk minél hamarabb elkészíteni a képeket. Szerencsére a terhességgel minden a legnagyobb rendben haladt, és ami ennél is meglepőbb, Kim is jól viselte az állapotát, így semmi akadálya nem volt annak, hogy képeket készítsünk róla a perthi naplementében”

-írta, majd hozzátette, nagyon örül, hogy a szégyenlős és visszafogott Kimből igazi istennőt varázsolhatott.

Kép forrása: Erin Elizabeth Photography

“Alig várom, hogy az újszülöttjeivel a kezében, újra fotózhassam őt.”

A kismama egyébként a Facebook-oldalán elárulta, négy kislányt és egy kisfiút hord a szíve alatt, és már alig várja, hogy a karjaiba vehesse őket.

Kép forrása: Erin Elizabeth Photography