Egy viccesnek szánt fotó készítőjének vérére szomjaznak a Facebook trolljai

Vannak, akik egyszerűen nem értik a viccet, viszont imádnak gyűlölködni.

Vicces hangulatban volt az Észak-Karolinában élő Stephen Roseman amikor lőtt egy fotót a kutyáról, akinek egy sonkaszeletet tett a pofájára. Egy kissé morbid szöveggel aztán kitette a képet a Facebookra.

„Szegény kutya a felismerhetetlenségig összeégett, miközben a családját próbálta kimenteni egy lakástűzből. Egy lájk = egy ima, egy megosztás = tíz ima” – írta, és ezzel magára szabadította a poklot.

A kép több mint 55 ezer lájkot kapott, és 110 ezren lájkolták, de a 751 kommentelő közül nem mindenki értékelte Roseman humorát.

Facebook

„Ez egy nagy baromság. Miért próbálod annyira elkeseredetten felhívni magadra a figyelmet, hogy egy sonkát teszel a kutyád arcára? Aztán meg azzal fenyegeted az embereket, hogy megbánják, ha nem imádkoznak érte. Ez annyira szánalmas” – érkezett egy több száz lájkot begyűjtő hozzászólás.

Facebook

„Kib***tt bunkó! Sonkát tenni egy kutyára a figyelemért. Egy kib***tt vesztes vagy. Szétrúgnám a segged, amiért ekkora ribanc vagy” – írta másvalaki, szintén százak tetszését kiváltva.

Roseman egy darabig próbálta elmagyarázni a vérére szomjazó hozzászólóknak, hogy csak egy poénról van szó, de aztán megunta és felhagyott vele. Újságíróknak sem nyilatkozik az ügyről, mert nem ér rá. Éppen vakációzgat Portugáliában.

(via Boingboing)

Címkék: