Apja hamvait tetováltatná magára VV Aurelio

Bőrébe juttatná apja DNS-ét a ValóVilág hatodik szériájának győztese.

VV Aurelio néhány hete vesztette el az édesapját, akit példaképének, egyedüli családtagjának tartott. Azt nyilatkozta, hogy apukája nélkül semmit sem ér az élete, sokáig nyugtatókon élt.

Már megvolt a búcsúztató, ahol Aurelio teljesítette az elhunyt kívánságát: Svájcban született és nem akart magyar földben nyugodni, ezért a hamvasztás mellett döntöttek. Az urna jelenleg a papa hálószobájában van, de a ValóVilág hatodik szériájának győztese kilátásba helyezte, hogy hamarosan hozzányúl a hamvakhoz.

“Komolyan megfordult a fejemben, hogy tetoválást csináltatok belőle. Ma már van ilyen lehetőség, hogy a hamvak bekerülnek a tűbe, ezáltal pedig az én bőrömbe jut az ő DNS-e, és így talán egy kicsit közelebb érezhetem őt magamhoz”

– mondta a Blikknek Aurelio.

Az idősebb Caversaccio már régóta cukorbetegséggel küszködött, átesett két szívinfarktuson is, gyógyszereken élt, de arról hallani sem akart, hogy kórházba vigyék. Végül Aurelio volt, aki kihívta hozzá a mentőket. Kiderült, hogy a 76 éves férfi tüdejében víz és vérrög is van. Amikor a harmadik infarktust kapta, a szervezete feladta a küzdelmet.

Fotó: Facebook
Címkék: vv aurelioaurelio