Egy csipeszt és 3 öngyújtót operáltak ki egy férfi gyomrából

A gyújtók már két éve voltak a kínai férfi gyomrában, aki csak a szerencsével került el a halált.

Három, már kissé szétmállott öngyújtót talált egy sebész egy 45 éves kínai férfi gyomrában, aki azért ment kórházba, mert egy nappal korábban lenyelt egy csipeszt – jelentette a kínai sajtó. A csak Hua néven azonosított férfi a beszámolók szerint dühében nyelte le a csipeszt, mert összeveszett feleségével.

A 42 éves férfi Wuhan városában lévő otthonában volt, amikor a hétvégén összekaptak nejével azon, hogy mit nézzenek a tévében. A férj a kérdést végül azzal oldott meg, hogy leült játszani a számítógépén, de éjfél után újra veszekedni kezdtek. Ekkor beválltotta fenyegetését, és lenyelt egy csipeszt.

A férfi csak egy nap várakozás után ment kórházba, ahol azonnal nekiláttak a csipesz eltávolításának, mivel az bármikor kiszúrhatta volna a gyomrát vagy a máját. A beavatkozást végző sebész azonban nem csak a csipeszt halászta elő Hua gyomrából, hanem három öngyújtót is.

A férfi az orvosoknak elmondta, hogy a gyújtókat két évvel korábban nyelte le egy italozós este után, amikor fel volt zaklatva. Állítása szerint utána azonnal jobban kezdte érezni magát, és teljesen el is feledkezett az esetről.