Nyakkendőt kötni tanította a vonatra váró fiatalt az idős férfi

A szívmelengető gesztusról fotó készült. Mondanunk se kell, hogy vírusszerűen terjed.

Az atlantai Redd Desmond Thomasnak múlt vasárnap nem mindennapi élményben volt része, miközben a vonatra várakozott. Mint mondja, néhány perccel azután, hogy megérkezett a peronra, neki is feltűnt a várakozók között a fiatalember, aki a nyakkendőjével babrált.

„Nekem úgy tűnt, még sosem csinált ilyet, mert elég sokat szenvedett a megkötéssel” – mondta.

Thomas hozzátette, néhány perccel ezután a sráchoz odafordult a mellette ülő idősebb hölgy, majd rákérdezett, tud-e egyáltalán nyakkendőt kötni. A fiatal nemmel válaszolt.

„Kicsit távolabb ültem tőlük, de ahhoz elég közel, hogy halljam, amiről beszélgetnek. Így azt is hallottam, amikor a néni odaszólt a mellette ülő férjének, hogy menjen már oda a fiúhoz és tanítsa meg nyakkendőt kötni.”

Thomas azt mondja, az idősebb férfi azonnal felkelt a helyéről, hogy aztán tanítani kezdje őt.

„Lépésről-lépésre elmagyarázta neki a technikát. Majd mikor végzett, kicsomózta a nyakkendőt és megkérte a fiatalembert, hogy kösse meg magának. Szívmelengető jelenet volt, amit szerencsére meg tudtam örökíteni.”

A készült fotó természetesen már percekkel az elkészülte után a Facebookon volt, és azóta vírusszerűen terjed. Eddig a pillanatig 150 ezernél is többen osztották meg.