Könyörög a Disneynek a haldokló rajongó, hogy premier előtt megnézhesse az új Star Wars filmet

Talán valóra válhat a 32 éves férfi utolsó kívánsága: kérését a Csillagok Háborúja sztárjai is támogatják.

Boldogan halna meg Daniel Fleetwood, ha láthatná Az ébredő Erő című, új Csillagok Háborúja filmet, de sajnos nagyon kétséges, hogy megéri a december 18-ra kitűzött amerikai bemutató napját.

A 32 éves texasi férfi rákos, a végső stádiumban van, ezért arra próbálja rávenni a filmet gyártó Disney fejeseit, hogy tegyenek vele kivételt, és engedjék meg neki, hogy premier előtt megnézhesse az űreposz hetedik részét – írja a The Hollywood Reporter.

Danielnél, aki nyolc éves kora óta hatalmas Star Wars rajongó, júliusban diagnosztizálták a kötőszöveti daganat egyik speciális fajtáját, az orsósejtes szarkómát. Az orvosai akkor két hónapot jósoltak neki. Bár a férfi egyelőre kitart, azt mondja, az állapota annyit romlott az utóbbi hetekben, hogy egészen biztos benne, decemberben már nem fog élni.

Korábban Fleetwood felesége, Ashley a GoFundMe nevű adománygyűjtő oldalon kért támogatást férje tetemes kórházi költségeihez. Most ugyancsak ő áll a „ForceForDaniel” (Erőt Danielnek) című kampány mögött, ami azt szeretné elérni, hogy teljesülhessen férje utolsó kívánsága.

Daniel Fleetwoodnak van rá esélye, hogy valóra vágyik az álma, kérését ugyanis a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill, a Csubakkát játszó Peter Mayhew, és az új filmben, Finn szerepében debütáló John Boyega is támogatja.

A rendező, J.J. Abrams pedig 2013-ban egyszer már megengedte egy Daniel Craft nevű haldokló rajongónak, hogy hetekkel a premier előtt nézhesse meg a Star Trek – Into Darkness (Sötétségben) című a filmjét. Craft néhány nappal a vetítés után halt meg.

Címkék: