Meglőtte állatorvosát, mert végzett nemváltoztató műtétet kutyáján

Azt akarta, operálják át kan kutyáját szukává, majd miután erre nem voltak hajlandóak, lövöldözni kezdett az amerikai állatklinikán.

Megsebesített egy állatorvost egy 46 éves New Hampshire-i nő, miután az állatklinikán nem voltak hajlandóak szukává operálni kan kutyáját – jelentette a helyi sajtó. A 46 éves Tabatha Green a VCA állatkórház dolgozóinak elmondása szerint többször is telefonált, követelve, hogy hajtsák végre a „nagyon szükséges” műtétet a Sparky nevű eben. Majd miután már legalább tíz alkalommal elhajtották, személyesen jelent meg a kórháznál.

„Amikor mondtuk neki, hogy nem segíthetünk, elkezdett üvöltözni, hogy Sparky lány akar lenni” – közölte el az állatkórház recepciósa. Shelley Pearson elmondta: Green azt hajtogatta, hogy a kutyája mondta neki, hogy lány szeretne lenn. Majd a nő egy képet is elővett, amiben az eb női ruhába volt öltöztetve.

A beszámoló szerint ezt volt az a pillanat, amikor Green egy pisztolyt húzott elő, majd berohant az épületbe, és combon lőtte az ügyeletes állatorvost. A nőt a klinika hét dolgozója fogta le, míg a rendőrök kiérkeztek. Szemtanúk szerint a nő azt üvöltözte a sebesült orvosnak, hogy szerencséje van, hogy „mellélőtt”, utalva arra, hogy eredetileg az ágyékára célzott.

A nőt letartóztatták, Sparky pedig befogadókhoz került.