Felhők felett lebegő rejtélyes város jelent meg Kínában

Két helyen is videóra vették a furcsa jelenséget, ami persze azonnal lázba hozta az összeesküvés-elméletek hívőit.

Igazán furcsa jelensége vettek videóra a Kanton közelében található Foshan városában, valamint pár nappal később Csianghszi tartományban: egy felhők felett lebegő várost. Legalábbis valamit, ami pont úgy nézett ki, mintha egy „felhőváros” jelent meg volna az égen. Az esetről beszámoltak a kínai televíziók is.


A felvételeken minden bizonnyal csak egy igen hatásosra sikerült természetes optikai illúziót, egy délibábot lehet látni, de ezt a magyarázatot természetesen nem tudják elfogadni az összeesküvés-elméletek hívői, akik egészen más magyarázatokat találtak a jelenségre. Előjött a CERN, a HAARP és a Project Blue Beam is.

Ez utóbbi szerint a NASA azt tervezi, hogy az égre vetített hologramokkal hiteti el Jézus második eljövetelét, vagy egy földönkívüli civilizáció invázióját – természetesen azért, hogy ezzel segítsék az új világrend kialakítását. És ez a felhőkön lebegő város valamiféle teszt volt.

Hogy az amerikai űrkutatási hivatal miért éppen Kínában tesztelne egy szupertitkos projectet, azt ne kérdezze senki. De persze az is lehet (miért is ne?), hogy a kínaiak teszteltek egy szupertitkos hologram-technológiát.