A világ megérett a pusztulásra: megszületett a sörszirup

Így már munka előtt is élvezhetjük a folyékony kenyér ízét, és az alkoholtartalom miatt sem kell aggódnunk.

Sok bárban már eddig is voltak házi készítésű sörszörpök, de most úgy tűnik, végre megszületik a palackozott, piacra kerülő verzió is. A közösségi finanszírozást lehetővé tévő oldalak egyik ászán, a Kickstarteren indult gyűjtés az egyszerűen csak Beer Syrup nevet kapott termék gyártásához és piacra dobásához.

A louisville-i cég alapítója és az ötletgazda, Russ Meredith többféle kézműves sörből készíti a három ízben piacra kerülő terméket, mely egy egyszerű szirup, annyi különbséggel, hogy a vizet sör helyettesíti.

A mindössze egy százalékos alkoholtartalommal rendelkező szirup ideális palacsinták, fagylaltok, húsok, vagy épp zöldségek ízének kiteljesítéséhez.

Amennyiben a gyűjtés november 1-ig eléri a kitűzött nyolcezer dolláros (2,2 millió Ft) célt, karácsonyra akár ide is érhetnek az első palackok.