Beperelte nyolcéves unokaöccsét egy amerikai nő, mert túl lelkesen köszöntötte

Nem, ez nem szatíra, ez tényleg megtörtént.

Bíróság előtt követel 127 ezer dolláros, azaz nagyjából 34 millió forintos kártérítést saját unokaöccsétől egy manhattani nő, mert a fiú olyan lelkesen köszöntötte nyolcadik születésnapi buliján, hogy eltört a csuklója – jelentette a ctpost.com. Az 54 éves nő szerint a most 12 éves gyereknek tudnia kellett volna, hogy amikor túláradó örömében nagynénje nyakába ugrott, az „sérülésekkel járhat”.

Az eset még 2011-ben történt, a connecticuti Westport városában, Sean Tarala nyolcadik születésnapi buliján. Jennifer Connell a bíróság előtt elmondta: amikor megérkezett, a kisfiú eldobta új biciklijét, és izgatottan, „szeretlek Jen néni” kiáltással felé szaladt, majd „egyszer csak a levegőben volt, el kellett kapnom és a földre zuhantunk”.  Elmondása szerint fájdalmai voltak, de azt akkor nem mondta el a fiúnak, mert nem akarta elrontani a születésnapját.

Jennifer Connell

A HR-esként dolgozó nő állítása szerint az eséskor eltört csuklója miatt élete rendkívül megváltozott. „Manhattanben élek, egy lift nélküli kétemeletes házban, és így [a baleset után] nagyon nehéz lett” – mondta el a nő. Sőt, nem elég, hogy csuklósérülése miatt valamiért nehezen tudott lépcsőket mászni, a társasági élete is megsínylette az esetet. „Nemrég voltam egy partyn, és alig bírtam tartani a hors d’oeuvres-tálamat” – panaszolta a nő.

A ctpost.com cikkéből az nem derült ki, hogy az ügyben mikor hoz ítéletet a hattagú esküdtszék.