Kérdésed van a szexről? Itt felteheted!

Nevem Sándorné Kósa Brigitta, de hívj nyugodtan Bársonynak, és tegeződjünk! Foglalkozásom szülésznő és szociális munkás.

Azt vettem a fejembe, hogy segítek az embereknek életkortól függetlenül szabadon élni, akár még a szexualitásukat is, amely az emberi lét legfontosabb hajtóereje a szomjúság, az éhség kielégítésével együtt. Azt, hogy mindenki félelem, valamint szégyenérzet nélkül fogalmazza meg kérdéseit, és tegye fel annak az embernek, akitől hiteles választ kaphat.

Itt vagyok! Kérdezz bátran! Ha tudok, válaszolok, ha nem, tudom, ki tud válaszolni.

A barsonysex a szexualitás bársonyos formája, ami két ember intim, finom, puha, meleg, örömteli viszonyáról szól, megfelelni akarás, és gátlások nélkül. Az írások több generációhoz szólnak felmenő rendszerben. Mindenki olvashat mindent, még ha a 18-as karikát ki is kell tenni. Amit a fiataloknak szánok, abból a nagyik is tanulhatnak, ha mást nem, szemléletet, ami pedig a nagyiknak szól, az az ifjúságnak sem árt. Legalább tudják mi vár rájuk! :)

A nyílt kommunikációt részesítem előnyben. Nem beszélek mellé, nem írok körül mindent, mert az csak félreértésre adhat okot! A szex az egyik dolog, amit szavakból beszélgetésekből is kell tanulnunk, hiszen nem próbálhatunk végig mindenkit.

Tanuljunk hát egymástól úgy, hogy mellőzzük a durvaságot, a káromkodást, a közönségességet, ha a téma fel is kínálja ennek lehetőségét.

Kedvesen, finoman beszélgessünk egymással, tiszteletben tartva mindenki érzéseit.

A Facebookon évek alatt kialakult egy barsonysex közösség, akik ezt már ismerik, tudják, használják, és értékelik, amikor pajzánul, humorosan beszólogatunk egymásnak.

Kérek minden trollkodni vágyót, hogy máshol élje ki eme hajlamait. Ez legyen a valódi kérdés felelet, a különböző vélemények szempontok megvitatásának a helyszíne, bántás és személyeskedés nélkül.

Ha nagyon titkosan akarsz kérdezni, azt megteheted a barsonysex@24.hu-n. Nincs rossz vagy buta kérdés! Csak kérdés van, meg probléma van, amit segítek megoldani. Online chatelésre is lesz lehetőség egy hónapban egyszer, amikor azonnal válaszolok.

Érezd jól magad velem!

Puszi Bársony!  :)