11 hónap alatt több mint 80 kilót fogyott – nem hitték el neki

A 24 éves nő a negatív megjegyzések miatt úgy érezte, bizonyítania kell, hogy az előtte-utána képeken tényleg ő szerepel.

Alig egy évvel azután, hogy megfogadta, változtat megszokott életmódján, a 24 éves Simone Anderson életében először büszkén állt a tükör elé. A szabadúszó fodrász, aki az életmódváltás (= szigorú fogyókúra) előtt több mint 160 kilót nyomott, 11 hónap alatt sikeresen megszabadult testsúlyának kicsit több mint a felétől, 83 kilótól.

A fiatal nő, aki élete legkeményebb időszakáról rendszeresen posztolt nyilvános Facebook-oldalára és az Instagramra, a jó hír mellé – hogy elérte célját – egy előtte-utána képet is posztolt rajongóinak. „Szerettem volna inspirálni őket. Hogy rájöjjenek, egy kis elszántsággal, tenni akarással és akaraterővel, ők is bármit elérhetnek” – írta a fiatal nő.

Simone a poszt alatt számtalan megható, kedves és gratuláló kommentet kapott, ám – ahogy az ilyenkor lenni szokott – akadt néhány troll is, akik kétségbe vonták a lány képeinek eredetiségét. „Többen csalónak neveztek, mert hiányolták az „utána” képről a fogyás miatt megnyúlt bőrömet.”

A kritikák hatására Simon végül közzétett egy harmadik képet, melyen láthatóvá tette azt is, amit addig nem: a hasán megereszkedett bőrt. „Azt hittem, kemény edzéssel, idővel eltűnik majd, de nem így lett. Ellentétben a karommal és a lábammal itt már az intenzív erősítő gyakorlatok se segítettek, így most egy műtétre készülök, hogy azt követően új életet kezdhessek az új testemben.”

A fiatal nőt bátorsága miatt követői igazi hősként ünnepelik, miközben ő a következő mérföldkövet tervezgeti. Ahogy az posztjából kiderül, új alakját mindenképp szeretné megőrizni, ezért rendszeresen edzésekre, úszni és futni jár. Nagy vágya, hogy a jövőben lefussa először a fél, majd a teljes maratont is.