Hozzáment kedvenc ápolójához a rákbeteg négyéves

A kislány egyetlen vágya az volt, hogy oltár elé állhasson kedvenc ápolójával. Álma néhány nappal ezelőtt vált valóra.

„Mikor Abby a napokban elém állt, és szégyenlősen megkérdezte, hajlandó lennék-e feleségül venni őt, egy másodpercig sem gondolkodtam a válaszon. Azonnal igent mondtam” – írta Facebook-oldalán a New York-i Melodies Center ápolója, Matt Hickling. A fiatalember, aki a kezelések miatt az elmúlt hónapokban rendszeresen találkozott az akut limfoid leukémiában szenvedő kislánnyal, az eljegyzést követően egy nap alatt összehozta a „lagzit” is.


Képek forrása: Facebook / Matt Hickling 

„A lánykérést követően az első utam Courtney-hoz és Angie-hez, a központ két nővéréhez vezetett, akik a híreket hallva azonnal szervező üzemmódba kapcsoltak. Mindössze 24 óra elég volt ahhoz, hogy a világ legszebb esküvőjét hozzák össze Abbynek: hófehér, hercegnős ruhával, gyönyörű virágcsokorral és gyűrűkkel. Ahogy azt kell” – írta Matt.

 

A fiatalember azt is hozzátette, kis betegével a kórház egyik orvosa adta össze. A ceremóniát követően a fiatal pár Abby szobájába vonult vissza, hogy a közeli családtagokkal együtt elfogyasszák az ünnepi tortát. Matt idézi Abbyt is, aki az esküvője után elárulta, ez volt élete legboldogabb napja. „Bízom benne, hogy ez a kicsi lány még nagyon sok ehhez hasonló, szép emléket gyűjthet majd. Abban pedig biztos vagyok, hogy ezek a felejthetetlen pillanatok erőt adnak majd neki a legnehezebb pillanatokhoz is” – zárta Matt, aki a poszthoz egy sor tüneményes fotót, sőt egy videót is mellékelt.