Szexképekkel bukott meg a milliárdos: a feleségnek küldték az adatokat

A váláson vélhetően százmilliókat bukhat a milliárdos, aki ezért perelheti a luxustelefonokat gyártó céget – írja a Blikk.
Kapcsolódó cikkek

A mobilok Rolls-Royce-ának számító egymilliós Vertu telefonhoz olyan exkluzív szolgáltatás jár, amely során a forgalmazó félévente kötelező szervizen tisztítattja és frissíti a készüléket. Ez alkalmanként és készülékenként 300 ezer forintba kerül: az adatokat lementik, elvégzik a műszaki teendőket, majd mindent visszamásolnak a készülékre.

Az egyik ilyen szervizelés alkalmával az üzletember, T. úr telefonjának adatait a budapesti központban tévedésből a neje mobiljára töltötték vissza. A telefonon pedig olyan fotók voltak, amelyeken T. úr más hölgyekkel kereste a gyönyört. Miután felesége meglátta a képeket, azonnal beadta a válópert – derül ki a Blikk cikkéből.

 
Fotó: Europress 

„Éppen az egyik éttermem megnyitóján voltam, amikor hívott a párom, és elkezdte felolvasni a félrelépéseimet bizonyító szöveges üzeneteimet. Azonnal ügyvédhez fordult, és beadta a válókeresetet” – idézte fel a férfi, akinek innentől kezdve pokollá vált az élete.

A férfi szerint vélhetően több százmillió forintot bukik majd a váláson. A Vertu magyarországi képviselete írásban elismerte a hibát. egyelőre egy 300 ezer forintos pezsgőt ajánlottak, valamint azt is jelezték, hogy ott lehet a legújabb készülék bemutatóján.

Ez azonban valószínűleg nem lesz elég, hiszen az adatvédelmi szabályokat is megsértő cég anyavállalatát beperelik. Lichy József ügyvéd szerint ügyfelét az anyagi mellett erkölcsi kár is érte.