Az éjszaka közepén, egyedül ment édességért a kétéves – videó

A szülők állítólag nem vették észre, amikor kétéves lányuk kiosont a lakásból.

“Azt hiszem, míg élek nem fogom elfelejteni ezt az estét” – nyilatkozta az eset után az egyik detroiti benzinkút tulajdonosa, Mohamad Bazzi. A férfi elmondása szerint éjjel tizenegy körül lett figyelmes a furcsa vásárlóra, az alig kétéves kislányra, aki bizonytalan léptekkel, teljesen egyedül tért be üzletébe.


Kép forrása: Inside Edtion

“A pultra rakott két pénzérmét, majd közölte, hogy édességet szeretne vásárolni” – idézte Bazzit az Inside Edition című online lap. A benzinkutas elmondta, ezt követően végigvezette a kislányt a sorok között, hagyta, hogy a gyerek kiválassza kedvenc édességét, majd az irodájába vitte, ahol értesítette a rendőrséget.

A biztonsági kamerák felvételei rögzítették az esetet, azt is, ahogy a rendőrtiszt kézen fogja, majd elvezeti a kislányt. A gyerek szülei egy órával később jelentek meg az örsön, ahol alapos szidást kaptak a rendőröktől, amiért hagyták egyedül vásárolni kétéves lányukat. A szülők vallomásából kiderült, a gyerek észrevétlenül surrant ki a család otthonából. “Nagy szerencsénk volt, hogy nem történt komolyabb baja” – mondták, mielőtt hazavitték volna az édesszájú csöppséget.

A videó automatikusan indul: