300 ezer forintos borravalót adtak a pincérnőnek

A 10 fős asztaltársaság tíz éve jótékonykodik karácsonykor. Ezúttal egy kétgyermekes, egyedülálló anyát leptek meg.

A dél-virginiai pincérnő, Megan Asadi még most sem igazán meri elhinni azt a csodát, ami a napokban vele történt. A két kislányát egyedül nevelő, iráni származású nő, aki 5 éve, egy biztosabb élet reményében költözött gyermekeivel az Egyesült Államokba, a közelmúltban egy 1200 dolláros, átszámítva közel háromszázezer forintos borravalót tehetett zsebre.

Megan, aki az eset után a Fox5 News amerikai hírcsatornának nyilatkozott, elmondta, elmondhatatlanul hálás a jószívű társaságnak, akik megmentették a karácsonyát. “Még most se igazán fogtam fel, hogy ez megtörtént velem, pedig megtörtént. Nagyon hálás vagyok ezeknek a jószívű embereknek” – mondta.

A Fox5 riporterének nyilatkozott a The Virginia Kitchen nevű étterem vezetője is, aki elmondta, noha már több mint tíz éve annak, hogy megnyitottak, ilyen gigantikus borravaló eddig még egyik alkalmazottjának sem ütötte a markát. Egy szemtanú azt is hozzátette, példaértékű dolog, amit a névtelenséget kérő társaság tett. “Szép dolognak tartom, hogy nem csak magukra, de másokra is gondolnak. Különösen mostanában, amikor úgy tűnik az emberek nagyon is hajlamosak elfelejtkezni azokról, akik kiszolgálják őket.