Tóth Vera: “A kutyák a gyerekeink”

Az énekesnő csak családi körben tudja elképzelni a karácsonyt, ám idén már saját kiscsaládjával bővülve várja az ünnepeket.

 

Tóth Vera számára a karácsony valóban a szeretet ünnepe, ami idén még különlegesebb lesz, hiszen párja és két kiskutyája mindent megad számára, amire mindig is vágyott.

„A szentestét általában családi körben töltjük. Ilyenkor a szüleim is együtt vannak, nem számít, hogy éppen mi a helyzet közöttük. A többi napon aztán meglátogatjuk a nagyszülőket, a rokonokat vidéken és a párommal is töltünk időt kettesben. Általános forgatókönyv nincs, improvizálni szoktunk, hiszen a lényeg az, hogy együtt legyünk” – mesélte Vera a Hír24-nek.


Kép forrása: Facebook

Az énekesnő már több mint egy éve él boldog párkapcsolatban, szerelmével pedig éppen karácsony előtt ismerkedtek meg. Akkor még friss volt a viszonyuk, mostanra azonban igazi kiscsaláddá nőtték ki magukat.

„A hosszú szingliség után furcsa volt ez a helyzet, de mióta összeköltöztünk és van két kutyánk teljes a harmónia. Ez az, ami megfizethetetlen. Néha kissé kaotikus az életünk, hiszen mindkettőnknek sok a munkája, de esténként összebújunk a kanapén és csak nézzük a kutyákat és nevetünk rajtuk. Olyanok, mintha a gyerekeink lennének, éppen ezért természetes, hogy a karácsonyt is velük töltjük, és nem utazunk el sehova, ahova ők nem jöhetnének. Nagyon boldog vagyok most” – árulta el Vera.