Hajléktalan embereket lepett meg a végtelen utalványból – videó

Matt vásárolt egy „annyit ehetsz, amennyi beléd fér" kupont, majd elosztogatta a rászorulóknak.

Az Ogdenben (Utah állam) élő Matt Tribe azon szerencsések egyike, aki egy helyi étteremtől „kimeríthetetlen pasta-utalványt” vásárolhatott. A 100 dolláros kupon arra jogosítja fel tulajdonosát, hogy 7 héten át annyi tésztát fogyasszon, amennyit csak bír.

Volt, aki az All you can eat-utalványt tényleg durván kihasználta, és 1500 dollár (370 ezer forint) értékben naponta többször is evett zabált; és először Matt is úgy gondolta, hogy megpróbálja lefogyasztani a kupon értékét, később azonban úgy döntött, visz egy kis játékot (kedvességet és jótékonyságot) a dologba: másokat örvendeztet meg. Először is rákérdezett az étteremlánc illetékeseinél, hogy elvitelre is kérheti-e az ételt, majd amikor igenlő választ kapott, önkéntes tésztafutárkodásba kezdett.

Az első napokban a barátai lakásánál bukkant fel hatalmas adag kajával, majd pedig hajléktalan embereket keresett, és az ő napjukat dobta fel. A futárkodással töltött napokat egy barátja dokumentálta – blogot vezettek és videók is készültek (mint például az alábbi).

Matt egyébként összesen 14 alkalommal evett a „végtelen” kupon felhasználásával; 125 ételt osztott szét barátoknak és rászoruló idegeneknek.