Egy luxusautó árát fizette a világ legnagyobb fenekéért

A fiatal nő 23 millió forintot fizetett a plasztikai sebészeknek, hogy valóra váltsák az álmát.

Miközben a nők egy jelentős része azért tesz meg mindent, hogy a lehető legszebb, legkerekebb és legfeszesebb fenekét tudja magáénak, addig Tatiana Williams egy kisebb sportkocsi árát költötte ennek homlokegyenest ellenkezőjére. Tatiana ugyanis él-hal a nagy fenékért, pláne, ha az a fenék a sajátja.

Hogy elmondhassa, övé a legnagyobb létező fenék, a Miamiban élő fiatal nő az elmúlt éveket plasztikai sebészek egész soránál töltötte. Mindezt a This Morning című amerikai tévéműsorban árulta el, ahol azt is hozzátette, furcsa megszállottsága eddig több mint 60 ezer fontjába, átszámítva több mint 23 milliójába fájt. Az eredmény mondjuk finoman szólva is impresszív: a szilikonnal telepumpált farpofák egyenként 8 fontot, vagyis 3,6 kilót nyomnak.


Kép forrása: metro.co.uk 

Jó hír, természetesen Tatianának, hogy a méretes fenék nem okoz gondot a mindennapokban. Mint mondta, bárhova, bátran leül, a szilikon ugyanis éppen úgy viselkedik, mintha a saját szövetei lennének. Tatiana emellett elmondta, a plasztikai műtétekkel azután se áll majd le, hogy elkészült a fenék. Azt szeretné ugyanis, ha mellei legalább olyan lenyűgöző méretűek lennének, mint a hátsója. „Amikor először kés alá feküdtem, pontosan tudtam, hogy nem akarok átlagos nő lenni” – mondta, majd hozzátette, azt akarja, hogy ha belép egy terembe, a férfiak szája tátva maradjon a csodálkozástól.