Kivetette a bordáit, hogy soványabb lehessen

A neves mexikói színésznő karcsúbb derekat szeretett volna: csontjait egy befőttesüvegben őrzi.

Emlékeznek még Thaliára? A mexikói színésznőre, aki olyan, Magyarországon is igencsak népszerű szappanoperákban játszott főszerepet, mint a Rosalinda, a Marimar, vagy épp a Maria? Nos, ez az aranytorkú színésznő az elmúlt napokban nem egy új cédével, vagy sorozattal került a címlapokra, hanem egy meglehetősen bizarr szépészeti eljárás miatt.

Szülőhazájában, és a Fülöp-szigeteken, ahol hatalmas rajongótábora van, már évek óta rebesgették, hogy a szép színésznő karcsú derekát egyáltalán nem a természetnek, sokkal inkább a sebészeknek köszönheti. Thalia most egy fülöp-szigeteki tévéműsorban vette elejét a további találgatásoknak, melyben elárulta, alakját valóban az orvosoknak köszönheti, akik eltávolították néhány alsó bordáját, hogy vékonyabb lehessen a dereka.


Kép forrása: Instagram 

A színésznő nem sokkal később még egy fotót is közzétett, melyen a befőttesüvegbe zárt bordák láthatóak. Ahogy az az Instagram-kép alá írt szövegből kiderült, Thalia azért tette el a híres csontokat, mert azt szerette volna, ha mindig vele vannak.