Műtétje óta megállíthatatlanul nő a melle

Az 51 éves brit nő mellei azután indultak növésnek, hogy az orvosok eltávolították a méhét.

Miközben a világ nőinek egy jelentős része azért fekszik plasztikai sebész kése alá, hogy nagyobb és formásabb keblei legyenek, az 51 éves Sharon épp az ellenkezőjére vágyik: kisebb mellekre. A brit asszony a közelmúltban az Embarrassing Bodies című televíziós műsorban mesélt kálváriájáról, ami azután kezdődött, hogy az orvosok eltávolították a méhét.

„A melleim azóta gyakorlatilag megállás nélkül nőnek” – panaszolja az asszony, aki azt is hozzátette, a nagy súly miatt rettenetes fájdalmak gyötrik. „Szinte minden nap erős fájdalomcsillapítót kell bevennem, hogy legalább a napi dolgaimat el tudjam intézni.” Sharon elárulta, hatalmas mellei miatt mostanra képtelen leülni az asztalhoz, és ahhoz is segítséget kell kérnie, hogy fel tudjon állni.


Kép forrása: Channel 4 

Az állandó hát-, nyak- és fejfájás, valamint a mellei közötti viszkető kiütések teljesen kifordították magából Sharont. Az asszony férje a műsorban elmondta, feleségét életvidám, humoros, folyton mosolygó nőnek ismerte meg, ám a műtét óta el kell ismernie, nagyon megváltozott. „Már nem ugyanaz a nő, akibe beleszerettem, és ez összetöri a szívem” – mondta.

Az asszony történetét hallva, a birminghami Ramsey West Midlands kórház plasztikai sebésze, Sultan Hassan úgy döntött, segít Sharonon, és megműti a melleit. Az előzetes vizsgálatok szerint a 4 órás eljárás alatt több mint 6 kiló szövetet távolít majd el az asszony melleiből. Sharonra ezután rehabilitáció és fizioterápia vár majd.