Képtelen megbocsátani a férjének, aki felgyújtotta őt

Az odaadó férj személyisége egy agyvérzés után változott meg annyira, hogy felesége életére tört. Az asszony képtelen felejteni.

„Szeretném, ha kapna segítséget, ha megoldanák a problémáját. De én soha nem megyek hozzá vissza. Meg is ölhetett volna” – mondja Vicky Tindle, aki még ma sem hiszi el, hogy szerető férje képes lett volna megölni őt.

Azon a napon Vicky valami olyasmit csinált, amit minden nap szokott: „Lehet, hogy épp a szennyest szedtem össze, de az sem kizárt, hogy a mosogatógépet pakoltam meg… Nem emlékszem pontosan” – mondja, majd folytatja: „Váratlanul arra lettem figyelmes, hogy hideg folyadék folyik végig a hátamon. Még fel se fogtam igazán mi történik, amikor a folyadék lángra kapott, és rettenetes fájdalom járta át a testem.”


Képek forrása: mirror.co.uk

Az asszony a Mirror című brit lapnak elmondta, hiába kért segítséget férjétől, Anthonytól, a férfi nem reagált. „Csak nézett rám, és a tekintete üres volt.” Vicky ezután elmondta, férje egyáltalán nem volt mindig ilyen kiszámíthatatlan, pláne nem ilyen brutális. „Évekkel ezelőtt agyvérzést kapott, és hiába került azonnal kórházba, mély nyomott hagyott benne a dolog. A személyisége teljesen megváltozott” – panaszolja az asszony.

Hozzáteszi, képtelen megbocsátani azt, amit Anthony tett, még akkor is, ha tudja, férje abban a pillanatban nem volt önmaga. „Hónapokig voltam kórházban, és azóta szinte állandó fájdalom az életem. Talán már soha sem leszek olyan, mint az eset előtt, és ezt nem tudom elfelejteni. Hiányzik a férjem, az az ember, akinek igent mondtam, de Anthony már nem az a férfi. Szeretném, ha meggyógyulna, ha lenne megoldás a problémájára, de képtelen vagyok neki megbocsátani” – tette hozzá a nő.