Szívrohamot kapott az esküvőjére menet, a kórházi ágyon házasodott

A 68 éves vőlegény 15 perccel azelőtt lett rosszul, hogy a pap összeadta volna menyasszonyával.

„A mentőben szünet nélkül azt motyogta, történjen bármi, ő márpedig házas ember lesz” – mesélte később a helyszínre elsőként érkező mentőtiszt, Rob Leuthold, ma már mosolyogva. Hozzátette, aznap a pittsburghi központból riasztották őket, hogy a Jacktown Ride and Hunt vadászklubban tartott esküvőn rosszul lett a vőlegény.

Mint kiderült, a 68 éves Bob a nagy izgalomtól szívrohamot kapott, emiatt kórházba kellett szállítani. Szerencsére a násznépet nem érte teljesen készületlenül a vészhelyzet, Bob ugyanis már jó előre szólt nekik, hogy választottja, a szintén hatvanas éveiben járó Mary korábban öt súlyos szívrohamon esett át. A sors iróniája, hogy az esküvőre végül nem a menyasszony, hanem a vőlegény miatt kellett mentőt hívni.


Kép forrása: KDKA

Bobot ezután gyorsan kórházba szállították, ahol miközben a műtétre várt, az összegyűltek gyorsan megtartották a félbe szakadt esküvőt. Amikor a pap is megérkezett, az ágyában fekvő vőlegény gyorsan közölte a bámészkodókkal, hogy nem az utolsó kenetet jött feladni, hanem két szerelmest egyesíteni.

Bob és Mary egyébként a Facebooknak köszönheti, hogy újra egymásra találtak. A pár legelőször 36 évvel ezelőtt találkozott, ám akkor kapcsolatuk nem bizonyult elég erősnek, hogy egymás mellett maradjanak. Közel három évtized után, a közösségi szájton találtak újra egymásra, ahol először csak beszélgettek, majd elhatározták, hogy újra megpróbálják.

Bobot azóta sikeresen megműtötték, most lábadozik, és ha meggyógyul Las Vegasba viszi újsütetű feleségét.