Hagyta, hogy egy idős néni ráüljön – netes hős lett

A fiú egy percig sem gondolkodott, amikor beragadtak a liftbe, idős utastársa pedig panaszkodni kezdett, hogy nem tud sokáig álldogálni.

Végre valami igazán jó hír Floridából, ahol a sok bizarr esemény után, a hét végén gyakorlatilag mennybe ment egy költöztetőcég alkalmazottja, miután bebizonyította, a lovagiasság még korántsem halt ki.

A fiatal férfi épp egy tömbház egyik emeletéről költöztetett egy családot, és társaival liftbe szállt, hogy minél hamarabb felérjen hozzájuk. Csakhogy időközben a lift lerobbant, utasai pedig – köztük egy idős, járókerettel közlekedő néni – hosszú percekre a fülkében ragadtak – mesélte később a The Huffington Post kérésére a cég társalapítója, Nick Friedman.

A várakozás közben a néni elpanaszolta utastársainak, hogy a lábai olyan gyengék, hogy hosszú ideig már képtelen ácsorogni, és reméli, hogy mielőbb folytathatják az útjukat. Ekkor lépett akcióba a lovagias költöztető, aki négykézlábra ereszkedett, és arra biztatta a nénit, hogy amíg várnak ücsörögjön a hátán.

A liftben ragadt többi költöztető persze azonnal lefotózta a gesztust, a Facebookon megosztott kép pedig azóta megállíthatatlanul terjed, íme:


Kép forrása: College Hunk Hauling Junk